Flyg från:
Stockholm
Göteborg
Malmö/Köpenhamn
Weekendlyg
fre 25 sep
Sön 27 sep

Weekend från Malmö/Köpenhamn. Flyg för 190:- tur och retur!

Alla resmål
Resmål
Alla resmål
Datum
fre 25 sep sön 27 sep

Flygbiljetter med sänkta priser

Här listar vi flyg från Malmö/Köpenhamn som just nu har mycket lägre pris än normalt. Allt är direktflyg och priset är per vuxen tur och retur. Skynda dig att boka medan dessa priser är kvar!

Upptäck alla 63 resmål från Malmö/Köpenhamn

Att åka på en weekend är ett fantastiskt sätt att under en några dagar få välförtjänt avkoppling från vardagen. Med Weekendflyg.se vill vi göra det enklare och framför allt snabbare för dig att hitta din nästa weekendresa. På de gamla sajterna för att hitta flygresor behöver du oftast söka varje destination för sig, och varje sökning kan ta 1-2 minuter. Det blir ganska många minuter som går åt att bara försöka lista ur var du ska åka.

Här kan du istället ange när du vill resa så visar vi samtliga möjliga resmål och avgångar med direktflyg! Du slipper vänta flera minuter på ett sökresultat eller att göra massa onödiga klick. Du kan antingen välja specifika datum, en hel månad eller få en överblick med lågpriskalendern när en destination är som billigast och bäst. Alla priser som visas är dessutom alltid med flyg tur och retur. Så glöm lockpriserna där utresan är superbillig och hemresan kostar skjortan...

Vi önskar lycka till med sökningen och trevlig resa!
Se alla resor på en enda sökning. Välj mellan 56339 olika avgångar. Billigaste weekendresan just nu är 190:- tur och retur!